Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023

Mezun Aşamasındaki Öğrenciler İçin Staj Takvimi

Değerli Öğrenciler,

Fakültemiz Birim Uygulamalı Eğitimler Komisyonunun kararı ile sorumlu olduğu dersleri vererek mezuniyet aşamasına gelen ancak henüz stajını tamamlamamış öğrencilerimiz için 13 Kasım - 08 Aralık 2023 tarihleri arasında staj yapma imkanı tanınmıştır.

Bu kapsamda Stajı takvimi  13 Kasım 2023 tarihinde başlayacak şekilde oluşturulmuştur.

Staj giriş işlemlerinin yapılabilmesi için Staj Formu ve gerekli evrakların 03.11.2023 tarihine kadar danışmanınıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Zorunlu Staj İş Akış Sürecine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Staj Başvurusu, Staj Süresince ve Staj Tamamlama aşamalarında ihtiyaç olan belgeler aşağıdaki gibidir.

İşyeri Zorunlu Staj Yazısı

Ek - 1 Zorunlu Staj Formu

Ek - 2 Gizli Sicil Fişi

Ek - 3 İşyeri Devam Çizelgesi