Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024

Fakültemiz Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu 2024 yılı ilk toplantısı Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan Serel başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya Fakülte Danışma Kurulu üyelerimiz Balıkesir İl Ticaret Müdürü İlhan Pehlivan, Bandırma Gümrük Müdürü Orhan Mercanlı, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Temsilcisi, Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Dalgıç, Soilpoint Kreatif Reklamcılık ve PR Ajans Başkanı Ali Gönen Gönenden, Sertrans Lojistik Kıdemli Uzman (Mezun Öğrenci Temsilcisi) Ceren Kurt, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkan ve Başkan Yardımcılarımız ve Fakülte Sekreterimiz katıldı.

Kalite ve Akreditasyon süreçleri, Fakülte – Danışma Kurulu işbirlikleri ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve İletişim Fakültesi bölünmesi gibi konuların görüşüldüğü toplantı eğitim öğretim sürecinin iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.