Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi'nde Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde birincilik elde eden öğrencimiz Ersin Mandacı'yı gönülden tebrik ediyoruz. Kendisi büyük bir başarıya imza attı ve bizleri gururlandırdı.

Aynı zamanda, bu dönem mezun olan tüm öğrencilerimize de kalbi tebriklerimizi iletiyoruz. Yıllar boyunca gösterdiğiniz özverili çalışmalarınız ve azimle tamamladığınız eğitim süreci, sizleri mezuniyetle taçlandırdı. Artık yeni bir döneme adım atıyor ve geleceğinizde büyük başarılara yelken açıyorsunuz.

Mezuniyetiniz, sizin için önemli bir kilometre taşı olacak. Bu yeni dönemde karşılaşacağınız zorlukları fırsata çevirmeniz ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz için her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Sizler, bilgi ve becerilerinizle dünyaya önemli katkılar sağlayacak bireylersiniz.

Başarılarınızın devamını diler, yeni mezunlarımızın hayatında mutluluk, başarı ve huzur dolu bir yolculuk geçirmesini temenni ederiz. İleriye doğru atacağınız her adımda sizinle gurur duyuyoruz.