Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023

Boğaziçi Üniveristesi - COMPEC Topluluğu'ndan Ücretsiz SQL ve Veri Analizi Eğitimi

Boğaziçi Üniversitesi ve COMPEC mezunlarından olan ve Trendyol'da Data Analyst📈 olarak çalışan Kaan Ünlü "SQL ve Veri Analizi" adlı eğitimiyle Veri Analizi dünyasına ilk adımlarınızı atmanız için kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor.

19-20 Ağustos'ta gerçekleşecek, ücretsiz ve herkese açık olan bu eğitimize katılmak veya bilgi edinmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Eğitim Tarihleri: 19-20 Ağustos
Eğitim Saatleri: 10:00 - 18:00
Eğitim Yeri: Online - Zoom
Eğitim Seviyesi: Başlangıç - Orta düzey

Eğitim İçeriği:
Eğitimde, veri analitiği alanında temel bilgilerle başlayarak, Trendyol'un veri analitiği süreçlerine ve şirket kültürüne dair bilgiler sunulacaktır. Veritabanları, SQL, Tableau, Google Sheets ve Kaggle gibi önemli araçlar hakkında uygulamalı örnekler ve bilgi paylaşımı yapılacaktır. Eğitimin sonunda, ChatGPT'nin kullanımına yönelik bonus bir bölüm de bulunmaktadır.

Eğitim Detayları:
- İlk veri analizi projenizi yapacaksınız: Eğitim sürecinde, elde edilen bilgilerin uygulamaya dökülmesi için her katılımcının bir veri analizi projesi geliştirmesi sağlanacaktır.
- Veri Analisti ne yapar?: Veri analitiği mesleği ve rolü hakkında detaylı bilgiler sunulacak ve katılımcılar bu alandaki kariyer fırsatları hakkında bilgi edinecektir.
- Trendyol Kültürü: Trendyol'un çalışma ortamı ve şirket kültürü hakkında bilgiler aktarılacak ve katılımcılarla deneyimler paylaşılacaktır.

Katılım Koşulları:
Eğitime katılmak için herhangi bir önkoşul aranmamaktadır. Sadece temel bilgisayar ve internet kullanma becerilerine sahip olmanız yeterlidir.
Eğitimimize katılmak isteyenlerin başvurularını en geç 15 Ağustos tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.
Başvurunuzun ardından, eğitim Whatsapp grubuna eklenirsiniz ve diğer bilgiler bu guruptan tarafınıza iletilir.

Eğitim Ücreti:
Bu eğitim ücretsizdir. Katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Not: Katılım kontenjanı sınırlıdır, bu nedenle erken başvurmanız önerilir.

Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDrBIuuPnnddH3fVPnzUuaQuS907bjFlbo5_steJmZN3AG1w/viewform?pli=1