Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022

IBB Veri Lab. ve Zemin İstanbul Sektör Ziyareti Gerçekleşmiştir

Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden 30 öğrencimiz, Arş. Gör. Cemal YÜKSEL eşliğinde İstanbul'da yer alan İBB Veri Laboratuvarı ve Zemin İstanbul'a sektör ziyareti gerçekleştirmiştir.

Sektör ziyaretinde aynı zamanda İBB Veri Laboratuvarı koordinatörü Ali KÜÇÜKER tarafından Business Canvas Model'i üzerine seminer gerçekleştirilmiş, öğrencilerimiz girişimcilik ile ilgili bir proje tasarladıklarında izleyecekleri yolları öğrenmiştir. Aynı zamanda Zemin İstanbul ve İBB Veri Laboratuvar'ın bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, gelecek zamanda çeşitli projeler hakkında işbirliği yapmak üzerine bilgi alışverişinde bulundular.