Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2023

Teknoloji Buluşmaları Zirvesine Katılım Sağlanmıştır

05.01.2023 tarihinde gerçekleşen Türkiye Teknoloji Buluşmaları etkinliğine Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi - Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri ile katılım sağlanmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Eticaret Merkezi A.Ş ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın bu yılki ana konusu “Dijital İşler".
Türkiye’nin en etkili etkinlik zincirinin 85. durağı ise EDİRNE!

Dijital bir devrim yaşadığımız günümüzde, herkes dijital ile iç içe yaşıyor ve dijitali oldukça etkin kullanıyor. İşini dijital tabanlı iş modelleri ile güçlendirmek ve yeni nesil iş modelleri ile yeni bir geleceğe yönelmek isteyenlerin vazgeçilmez etkinliği 8. yılında sizlerle buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda "E-ticaret & E-ihracat, Dijitalleşme, Metaverse, NFT, Blockchain" gibi konu başlıklarında düzenlenen ve alanında uzman kişilerin katılımları ile gerçekleşen sunumlarla birlikte gerçekleşen etkinlikte oldukça faydalı bilgiler sağlanmıştır.