Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in YKS Dolayısıyla Mesajı

Yarınlarımızın emanetçisi, geleceğimizin mimarları kıymetli öğrenciler, küçük yaşlarınızda başlamış olduğunuz eğitim-öğretim hayatınızda yeni bilgiler edindiniz, pek çok şey öğrendiniz, yalnızca yaş olarak değil birikim ve donanım olarak da büyüdünüz, geliştiniz. Şimdi, yıllardır elde ettiğiniz bilgilerinizin ışığında, yoğun çalışmalarınız ve çabalarınızla ortaöğretimden yükseköğretime geçeceğiniz, mesleğinizi belirleyeceğiniz o önemli sınavın eşiğine geldiniz. Aynı yollardan geçmiş, aynı yoğun duyguları yaşamış bir büyüğünüz olarak neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Gireceğiniz sınavın sizin değerinizi belirleyecek bir kriter olmadığı, her şeyin mutlaka bir telafisi bulunduğu ve sağlığın sahip olduğumuz en önemli nimet olduğu bilinciyle hareket etmenizi, stres seviyenizi belli bir düzeyde tutarak rahat ve emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz güzel bir sınav geçirmenizi diliyorum.

Sınava girecek olanlar arasında önümüzdeki dönem Üniversitemiz öğrencisi olacak gençlerimizin olduğu düşüncesiyle heyecanlanıyor, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir