Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023

Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü Programı Düzenlendi

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından "Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü" programı yapıldı.

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, TÜB üyesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nce, birliğe üye üniversitelerin katılımıyla “Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü” etkinliği gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. M. Cem Aldağ’ın üstlendiği çevrim içi programa, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aras’ın yanı sıra üniversitelerden akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programda Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selva Staub tarafından “İnovasyon Nedir?” başlıklı sunum ve ardından Erdem Kaya Patent Ege Bölge Yöneticisi Türkmen Filizci tarafından “Fikri Haklar Farkındalık Eğitimi” başlıklı sunum yapıldı. (Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü Programı Düzenlendi. 25.05.2023- Edirnejet https://edirnejethaber.com/ar-ge-inovasyon-ve-fikri-mulkiyet-haklari-bilgi-gunu-programi-duzenlendi/)

TÜB fikri mülkiyeti konuştu.

Trakya Üniversiteler Birliği kapsamında 'Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü'  etkinliği gerçekleştirildi… Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında 'Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü' etkinliği gerçekleştirildi. Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BANÜ-TTO) tarafından düzenlenen 'Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü' programı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi. Youtube'tan canlı olarak da yayınlan etkinlik, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü BANÜ-TTO Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cem Aldağ'ın üstlendiği programda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık'ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, fikri mülkiyetin değeri ve yaratıcılığın teşvik edilmesinin önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi. Programda, Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS'ın yapmış olduğu konuşmanın ardından Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selva STAUB tarafından “İnovasyon Nedir?” başlıklı sunum ve sonrasında Erdem Kaya Patent Ege Bölge Yöneticisi Türkmen Filizci tarafından “Fikri Haklar Farkındalık Eğitimi” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Oldukça kıymetli bilgiler paylaşılan program soru-cevap bölümüyle sona erdi. (TÜB fikri mülkiyeti konuştu. 25.05.2023 06:39 - Hudut Gazetesi http://www.hudutgazetesi.com/haber/80630/tub-fikri-mulkiyeti-konustu.html).

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, birliğe üye üniversitelerin katılımıyla düzenlenen “Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü” etkinliği çevrim için olarak gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cem Aldağ’ın üstlendiği programa, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras’ın yanı sıra üniversitelerden akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, fikri mülkiyetin değeri ve yaratıcılığın teşvik edilmesinin önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi. Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras’ın yapmış olduğu konuşmanın ardından Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selva STAUB tarafından “İnovasyon Nedir?” başlıklı sunum ve sonrasında Erdem Kaya Patent Ege Bölge Yöneticisi Türkmen Filizci tarafından “Fikri Haklar Farkındalık Eğitimi” başlıklı sunum yapıldı. Program, soru-cevap bölümüyle sona erdi. (Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında, “Ar-Ge, İnovasyon ve Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü” programı gerçekleştirildi. 25.05.2023 19:46 - Tekirdağ Yeni İnan http://www.59.com.tr/haber-ar-ge--inovasyon-ve-fikri-mulkiyet-haklari-bilgi-gunu-etkinligi).