Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022

Bandırma Ticaret Odası 16. Meslek Komitesi Başkanı BARIŞ SARAÇ’ın Üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesine Nazik Ziyaretleri

16. Meslek Komitesi Başkanı Barış SARAÇ, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice AYDIN ve Dış Ticaret ve Lojistik Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur TANRIVERDİ ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette, Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerinin eğitimlerinin geliştirilmesine ve sektörel faaliyetlerinin arttırılmasına katkısının büyük olacağı düşünülen,  Üniversitemiz ev sahipliğinde ve çeşitli kurumların iş birliği ile planlanan Lojistik Eğitim Standartları Çalıştayı (LES Çalıştayı) ile ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.