Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022

Gösterim: 772

ETİ-MADEN BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARINA TEKNİK GEZİ

2. sınıf öğrencilerimiz “Sürdürülebilir Lojistik” dersi kapsamında, Eti-Maden Bandırma Bor ve Asit Fabrikalarına teknik gezi ziyareti gerçekleştirmiştir. Gezi, iki ders kapsamında gerçekleşmiştir.

Etkinlik, dersin yürütücüsü Eti Maden İşletmeleri Gelen Müdür Yardımcısı Dr. Özgür SAÇ yönetiminde, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uluslararası Ticaret Lojistik Bölümü katkılarıyla düzenlenmiştir. Etkinliğin ilk dersinde, kurum tarihçesi ve tanıtımı hakkında video gösterisi gerçekleşmiştir. Ardından öğrenciler, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özgür SAÇ ve Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Yakup ÇETİN tarafından lojistik faaliyetleri konusunda gerekli bilgileri edinmişlerdir. Edindikleri teorik bilgileri sahada gözlemlemek, bor ve bor ürünlerinin kullanım alanları konusundaki bilgileri pekiştirmek amacı ile ilgili tesisleri gezerek yerinde bilgi edinmişlerdir. Teknik gezi sonrası öğrencilere akşam yemeği verilmiştir.

Etkinlik kapsamındaki ikinci derste ise edindikleri bilgilere dair öğrencilerden geri bildirim ödevleri toplanmış ve öğrencilere final sınavları öncesi moral ve motivasyonu arttırmak adına müzik eşliğinde Mangal Şenliği düzenlenmiştir. Öğrenciler, hem lojistik süreçleri ile ilgili detaylı bilgiler edinmiş hem de eğlenmişlerdir. 

Yapılan etkinliklere Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özgür SAÇ, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Sayın Osman ZENGİN, İç Hizmetler Birim Müdürü Sayın Mustafa Şahin GÖKBUĞA, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdür Yardımcısı Sayın Muhammed Yakup ÇETİN ve birçok çalışan ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice AYDIN, Arş. Gör. İrem HELVACIOĞLU etkinliklere katılım sağlamışlardır.

Katkılarından dolayı Eti-Maden Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarına, katılım sağlayan akademisyen ve öğrencilere teşekkür ederiz.