Gösterim: 74
Lojistik Topluluğu (LOTOP) tarafından “Sektör Geceleri II" Etkinliği Düzenlendi
Lojistik Topluluğu (LOTOP) tarafından “Sektör Geceleri II" Etkinliği Düzenlendi

Lojistik Topluluğu (LOTOP) tarafından düzenlenen Sektör Geceleri-II etkinliği başarıyla gerçekleştirilmiştir. Arlog Lojistik Genel Müdürü Özkan MAYDA'nın katılım sağladığı programda, lojistik sektörüne ilişkin güncel gelişmeler, operasyon süreçleri ve kariyer planlamasına yönelik önemli başlıklar kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır.
Etkinlik kapsamında Özkan Mayda, sektörde edindiği tecrübeler doğrultusunda lojistik operasyonlarının işleyişine dair detaylı bilgiler paylaşmış; değişen sektör dinamikleri, karşılaşılan zorluklar ve bu zorluklara yönelik çözüm yaklaşımlarını katılımcılarla aktarmıştır. Ayrıca kariyer yolculuğu boyunca edindiği deneyimleri paylaşarak, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak önemli tavsiyelerde bulunmuştur.
Program süresince öğrencilerimiz, sektör profesyonelleri ile doğrudan iletişim kurma fırsatı elde etmiş; teorik bilgilerini saha deneyimleriyle pekiştirme imkânı bulmuştur. Katılımcılar, lojistik sektörünün güncel yapısını daha yakından tanıma ve kariyer hedeflerini şekillendirme açısından değerli kazanımlar elde etmiştir.
Öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan Sektör Geceleri-II etkinliği, yoğun katılımın yanı sıra etkileşimli yapısı ve samimi atmosferiyle öne çıkmıştır. Bilgi paylaşımının ön planda olduğu organizasyon, katılımcılar açısından hem öğretici hem de ilham verici bir deneyim sunarak verimli ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.