Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023

Gösterim: 175

Huawei: Seeds for the Future Event

Geleceğin teknolojilerini senin gibi genç yetenekler şekillendirecek!

✅ Bilişim alanında yetenekli üniversite öğrencilerini geliştirerek ülkeler ve kültürler arasında iletişim köprüleri kurmayı amaçlayan 'Seeds for the Future' projesi bugüne kadar 139 ülkeden toplam 15.000'den fazla öğrenciye ulaşmıştır.

✅ Türkiye’de ‘Seeds for the Future’ projesine 2015 yılında başladık. 2020 ve 2021 yıllarında pandemi nedeniyle projeyi online olarak gerçekleştirdik. Geçen yıl ise projeyi bir haftalık yüz yüze bir eğitim kampı şeklinde hayata geçirdik. Projeyi bu sene yine yüz yüze bir eğitim kampı şeklinde 2023 Temmuz ayında düzenliyoruz. Programa katılmaya hak kazanacak öğrencilerimiz; 5G, Yapay Zeka (AI), Bulut (Cloud), Dijital Enerji (Digital Power) gibi güncel teknoloji konularının yanı sıra stratejik liderlik ve kültürel farkındalık gibi kişisel gelişim eğitimlerini de alacak.

✅ Diğer yıllardan farklı olarak, Seeds for the Future 2023 eğitim kampında bu sene, Tech4Good proje yarışmasında dünyada ilk üçe giren takımlara 100.000 $ başlangıç fonu alma şansı verilecek. Ayrıca, kazanan takım Çin'deki Startup Sprint'te iş deneyimi kazanma fırsatını da elde edebilecek. Kamp boyunca projelerini geliştiren takımlara bir Tech4Good danışmanı destek verecek. Ayrıca bu sene jüri değerlendirme aşamasında, ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimize öncelik verme kararı aldık.

✅ Üniversiteliysen ve yeni teknolojileri öğrenmek istiyorsan sen de ‘Seeds for the Future’ eğitim programında yerini al!

Tanıtım videosu tıklayınız

Başvuru ve detaylar için tıklayınız