Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022

Akreditasyon ve Kalite Topluluğumuzca "Yükseköğretimde Kalite Süreçleri Ve Öğrencilerin Rolü" Konferansı Yapıldı

Akreditasyon ve Kalite Topluluğumuzun düzenlediği konferansın açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız ve BANÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Celalettin Yanık gerçekleştirdi.

Konferansa konuşmacı olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Kılıç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Emrah Akdamar ve Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl katıldı. Yaklaşık iki saat süren konferansta konuşmacılar detaylı sunumlar gerçekleştirdi.