Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024

Prof. Dr. Abdulkadir ÖZDEMİR'e Teşekkür Hk.

Bölümümüzün uzun yıllar boyunca değerli katkıları ile bölüm başkanlığı görevini yürüten öğretim üyemiz Prof. Dr. Abdulkadir ÖZDEMİR, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümüne geçiş yapmıştır. Kendisine, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanlığı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı olarak bir araya gelerek teşekkürlerimiz sunulmuş ve değerli öğretim üyemize çiçek takdim edilmiştir. Prof. Dr. Abdulkadir ÖZDEMİR’in görev süresinin sona ermesi nedeniyle yeni atanan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Tarhan OKAN için devir teslim töreni düzenlenmiştir.

Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu ekibimiz, saygıdeğer hocamıza teşekkür amacıyla çiçek ve bir kupa hediye etmiştir.

Prof. Dr. Abdulkadir ÖZDEMİR’e bölümümüze ve üniversitemize verdiği değerli katkılar için sonsuz teşekkürlerimizi sunar, akademik hayatında başarılar dileriz.