Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2025

Gösterim: 48

Bölümümüz Öğrencilerine Limanda Teknik Gezi

Bölümümüz Öğrencileri Çelebi Bandırma Uluslararası Limanı & ETİ Maden İşletmelerine Teknik Gezi Düzenlediler.

Bölümümüzde Kültürlerarası Farklılıklar dersini yürüten Dr. Öğr. Üyesi Hatice BATMANTAŞ gözetiminde kentimizin ticaret ve lojistik üssü sayılan Çelebi Bandırma Uluslararası Limanı'na ve içerisinde bulunan ETİ Maden İşletmelerine teknik gezi düzenlendi. Liman işletmelerinde yürütülen süreçler, çok kültürlü çalışma ortamının liman operasyonlarına yansımaları ve daha pek çok faydalı bilginin aktarıldığı teknik gezide öğrencilerimiz derste öğrendiklerini sahada pekiştirme imkanı buldular. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Programının eğitim amaçlarına erişme noktasında çok değerli bir saha ziyareti olan bu etkinlikle öğrencilerimizin farklı dersleri bir arada deneyimlemeleri sağlandı. Liman olanakları dahilinde birkaç grup halinde ayrı ayrı yapılan ziyaretlerde Dr. Öğr. Üyesi Hatice BATMANTAŞ öğrencilerin yanında bulunup sorularını yanıtladı. 

Dr. Öğr. Üyesi Hatice BATMANTAŞ'a öğrencilerimiz için yaptığı bu güzel rehberlik ve katkı için teşekkür eder, teknik gezilerin öğrencilerimizin kariyer gelişimine faydalı olmasını temeni ederiz.